zondag 25 mei 2014

In een half uurtje een volledige maaltijd op tafel wie wil dat niet? Tupperware MicroGourmet




Met de 101º MicroGourmet kun je lekker en gezond eten stomen in de magnetron. Alle voedingsstoffen, smaak en kleur blijven behouden. En dankzij het platte vergiet kun je eenvoudig stapelkoken.

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie



Opgelet:
Plaats de 101º MicroGourmet ten minste 5 cm van de wanden en de bovenkant van de magnetron. De afmetingen aan de binnenzijde van uw magnetron moeten tenminste 37 cm x 37 cm x 20 cm h zijn. De 101° MicroGourmet is alleen geschikt voor gebruik in de magnetron.

Afmeting: ø 26,3cm x 13,7cm h





Turkse Bulgur Kofte

Ingrediënten:

100 gr. bulgur
200 ml. heet water
1/2 bosje peterselie
1/2 bosje bosui
1/2 bosje verse munt
1 theelepel zout
1 theelepel komijn

Bereiding:

Doe de bulgur in een kom en giet het heet water erover heen.
Afdekken en af laten koelen.
Ondertussen de overige ingrediënten voorbereiden:
¾ Hak de tomaten in de Quick Chef zeer fijn
¾ Hak de knoflookteentjes fijn in de Turbo Chef en voeg toe aan de tomaten
¾ Hak de peterselie, munt en bosui fijn in de Turbo Chef en hou apart
Voeg toe aan de afgekoelde bulgur:

ei, zout, komijn, peper pasta, bloem en semoule. Meng en kneed alles goed met de hand.

Maak kleine balletjes en plaats deze in de Stoommand
Voeg de olie toe aan het tomatenmengsel en doe de saus in de Schaalinzet
Vul het Waterreservoir met 400ml water en stapel de 101° MicroGourmet.
Stoom in de magnetron gedurende 12 minuten op 600 watt.
Laat na de kooktijd 5 minuten staan

Serveer de koftes met de saus, garneer met de kruiden en bosui.




Garnalen in Tomatensaus

Ingrediënten:

300 gram ontdooide garnalen
1 knoflookteentje
1/2 ui (± 50 gr)
1 theelepel olie
125 ml witte wijn
100 gr tomaten uit blik
3 takjes verse peterselie

Bereiding:

Doe de garnalen in de Schaalinzet
Doe de overige ingrediënten in de Turbo Max en hak fijn
Giet de saus over de garnalen
Plaats eventueel groenten (bijv. wortels) in de Stoommand
Vul het Waterreservoir met 400ml koud water en stapel de 101° MicroGourmet
Stoom in de magnetron gedurende 15 minuten op 800 watt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten